خبرنگاران سرانجام حمایت انگلیس از پروژه&zwnjهای خارجی توسعه انرژی&zwnjهای فسیلی

به گزارش وبلاگ زیبا، لندن - خبرنگاران - دولت انگلیس قصد دارد تا در راستای تحقق اهداف انقلاب صنعتی سبز به حمایت از توسعه پروژه های خارجی انرژی های فسیلی خاتمه داده و از گذار به سمت انرژی های پاکیزه پشتیبانی کند.

خبرنگاران سرانجام حمایت انگلیس از پروژه&zwnjهای خارجی توسعه انرژی&zwnjهای فسیلی

به گزارش روز شنبه وبلاگ زیبا از دفتر نخست وزیری انگلیس، بوریس جانسون در اجلاس بلندپروازی های اقلیمی که ساعاتی دیگر با حضور سران 75 کشور جهان و مشارکت لندن، پاریس و سازمان ملل متحد بصورت برخط برگزار خواهد شد، این تصمیم را اعلام خواهد کرد.

جانسون به عنوان سخنران نخست این نشست با اشاره به اینکه انگلیس نسبت به حمایت مستقیم از حوزه انرژی های فسیلی دست کشیده تصریح خواهد کرد که صندوق ضمانت صادرات، کمک های مالی و حمایت از پروژه های جدید نفت خام، گاز طبیعی و ذغال سنگ متوقف خواهد شد.

وی پیش از آغاز اجلاس بیان داشت: تغییرات اب و هوایی یکی از بزرگترین چالش های جهانی عصر ما به شمار می رود. این پدیده باعث مرگ انسان ها در سراسر جهانی شده و لذا اقدامات ما به عنوان رهبران کشورها نباید محتاطانه که بر اساس واقعیت ها باشد.

جانسون با اشاره به اینکه انگلیس به تازگی متعهد شده تا تولید ضایعات کربنی خود را تا سال 2030 دست کم 68 درصد کاهش دهد اضافه کرد: باعث خرسندی است که امروز اعلام کنم انگلیس در اسرع وقت به حمایت مالیات دهندگان از پروژه های فسیلی پایان خواهد داد.

نخست وزیر انگلیس سه هفته پیش برنامه ده ماده ای خود تحت عنوان انقلاب صنعتی سبز را رونمایی کرد. یکی از اهداف او برای طرح برنامه بلندپروازانه ده ماده ای خود، ایجاد 250 هزار شغل در کشور عنوان شده است.

جانسون با انتشار طرح مذکور گفت که این برنامه با دربر دریافت موضوعاتی همچون انرژی پاک، حمل و نقل، محیط زیست و طبیعت و فن آوری های نوین، به انگلیس اجازه می دهد تا سهم خود را در چشم انداز تغییرات آب و هوایی تا سال 2050، به ویژه در ارتباط با اجلاس بین المللی اقلیمی سازمان ملل متحد به پیش ببرد.

در این طرح که بخشی از ماموریت نخست وزیر برای ارتقاء شرایط زیست محیطی کشور اعلام شده، قرار است مبلغ 12 میلیارد پوند از سوی دولت برای ایجاد و پشتیبانی بالغ بر 250 هزار شغل تخصصی مربوط به شغل سبز تا سال 2030 تخصیص داده شود.

حوزه جغرافیایی این طرح شامل مناطق مهم صنعتی انگلیس، از جمله مناطقی در شمال شرقی، مناطق یورکشایر اند هامبر، وست میدلندز، اسکاتلند و ولز است که به ادعای نخست وزیر این کشور، انقلاب صنعتی سبز را محقق کرده و مشاغل سبز و صنایع آینده را ایجاد خواهند نمود.

ده ماده ای که نخست وزیر انگلیس در این برنامه قید کرده عبارتند از:

1) انرژی نیروگاه های بادی دریایی: بهره گیری از باد فراساحلی برای تامین انرژی خانه ها، به چهار برابر میزان فعلی یعنی تا 40 گیگاوات تا سال 2030 خواهد رسید که از 60 هزار شغل حمایت خواهد کرد.

2) هیدروژن: همکاری با بخش صنعت جهت تولید 5 گیگاوات ظرفیت تولید هیدروژن با کربن کم، تا سال 2030 در صنایع، حمل و نقل، نیروگاه و منازل مسکونی و با هدف توسعه اولین شهری که تا پایان دهه جاری، بطور کامل از انرژی هیدروژن استفاده خواهد کرد.

3) هسته ای: پیشرفت هسته ای به عنوان یک منبع انرژی پاک، و توسعه نسل آینده رآکتورهای کوچک و پیشرفته، که قادر به پشتیبانی از 10 هزار شغل خواهند بود.

4) خودروهای برقی (الکتریکی) : حمایت از مراکز تولید خودرو در انگلیس از جمله در مناطق میدلندز غربی، شمال شرقی و شمال ولز برای تسریع در تغییر جهت بسوی خودروهای برقی و هدایت زیرساخت های ملی کشور جهت حمایت از تولید خودروی برقی.

5) حمل و نقل عمومی، دوچرخه سواری و پیاده روی: یافتن روش های ایجاد جذابیت بیشتر برای دوچرخه سواری و پیاده روی و انجام سرمایه گذاری در بخش حمل و نقل عمومی با آلایندگی صفر.

6) هواپیمای با آلایندگی صفر و دریانوردی سبزتر: حمایت از صنایع برای تبدیل شدن به کربن صفر، از طریق پروژه های تحقیقاتی هواپیماها و کشتی های با آلایندگی صفر.

7) منازل و ساختمان های دولتی: احداث منازل مسکونی، مدارس و بیمارستان هایی بصورت سبزتر و گرم تر بودن و با مصرف بهینه بیشتر انرژی که این امر تا سال 2030 بالغ بر 50 هزار شغل ایجاد می نماید. برای این منظور تا سال 2028 بصورت سالیانه بالغ بر 600 هزار پمپ حرارتی نصب خواهند شد.

8) جداسازی دی اکسید کربن: برنامه دولت انگلیس برای پیشتاز شدن در جهان در موضوع فن آوری جداسازی و ذخیره کردن کربن مضر و انتقال آن از اتمسفر، با هدف انتقال 10 مگاتن دی اکسید کربن تا سال 2030

9) طبیعت: حفاظت و احیای محیط طبیعی، کاشت درخت در 30 هزار هکتار بصورت سالیانه، که منجر به ایجاد هزاران شغل خواهد شد.

10) نوآوری و امور مالی: توسعه فن آوری های پیشرفته مورد نیاز برای دستیابی به اهداف انرژی یادشده و تبدیل شدن شهر لندن به مرکز جهانی امور مالی سبز.

نخست وزیر انگلیس درباره سرمایه گذاری های لازم برای تحقق این اهداف هم قصد دارد تا از فرصت برگزاری اجلاس بین المللی تغییرات آب و هوایی گلاسکو در سال آینده، برای ایجاد تحرک جدید در اقتصاد سبز استفاده کرده و بخشی از سرمایه گذاری جهانی را به این سمت جذب کند.

انگلیس امیدوار است که انتخاب جو بایدن به عنوان رئیس جمهوری منتخب آمریکا، که پیوستن دوباره به معاهده اقلیمی پاریس را جزو اولویت های دولت خود قرار داده بتواند بعنوان عامل مهمی در نزدیک کردن سیاست های دو کشور عمل کند.

جانسون معتقد است؛ نزدیک کردن روابط دو سوی آتلانتیک برای انگلیس که بطور جدی پیگیر انعقاد معاهده تجارت آزاد میان انگلیس و آمریکا بعنوان یک اولویت است، نقش مشخص کننده ای در موفقیت و یا شکست سیاست های دولت انگلیس در دوره پس از برگزیت خواهد داشت.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران سرانجام حمایت انگلیس از پروژه&zwnjهای خارجی توسعه انرژی&zwnjهای فسیلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران سرانجام حمایت انگلیس از پروژه&zwnjهای خارجی توسعه انرژی&zwnjهای فسیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید