لزوم مشارکت مردم برای توسعه شهر

به گزارش وبلاگ زیبا، رییس هیات امنای امامزادگان عینعلی و زینعلی(ع) بر لزوم جذب مشارکت شهروندان در توسعه شهر تاکید نمود.

لزوم مشارکت مردم برای توسعه شهر

به گزارش وبلاگ زیبا، اسماعیل رحیم صفوی در آیین اختتامیه و نمایشگاه آثار مسابقه طراحی محیطی ارتباط پیاده راه امام زادگان عینعلی و زینعلی (ع) با روددره فرحزاد و بخش شرقی آن که در محل خانه استاد لرزاده برگزار گردید، گفت: افرادی همچون لرزاده ارزش ها و ستون های فرهنگی ما محسوب می شوند. استاد لرزاده آثار ارزنده و اقدامات بسیاری را در حوزه شهرسازی و معماری انجام داده است.

وی اضافه کرد: مهندسان ما در این مسابقه نشان دادند که می توانند کارهای بسیار زیبایی را انجام دهند. طراحی های آن ها را هنگامی که دیدم، گفتم درود به شما مهندسانی که با مهندسان اروپایی بلکه بسیار بهتر از آن ها رقابت می کنید. شما مهندسانی که فضای عمومی تهران را می شناسید لذا برای طراحی هایی که نموده اید به شما تبریک می گویم.

وی ادامه داد: امامزادگان زینعلی و عینعلی در پونک قرار گرفته اند که پس از کشته شدن آن ها بقعه ای برای آن ها ساخته شد که 800 سال است این بقعه کوچک در پونک قرار گرفته و مردم آن را زیارت می نمایند. یک بار برای زیارت این امامزادگان در آن محل بودم که به من پیشنهاد دادند عضو هیات امنای آنجا شوم و به همراه آقای صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی و جمعی دیگر کار را شروع کردیم.

رییس هیات امنای امامزادگان زینعلی و عینعلی (ع) ادامه داد: سال قبل شهردار تهران آقای حناچی به آنجا آمدند و چند کار اساسی از جمله طراحی پل ارتباطی میان روددره فرحزاد و این امامزاده را انجام دادند. این امامزادگان می توانند تبدیل به قطب فرهنگی و مکانی برای آرامش روحی دردمندان و نیازمندان باشند.

وی اضافه کرد: از نظر من به عنوان یک شهروند تهرانی درخواستی از شهرداری تهران دارم. شهر تهران باید در 20 سال آینده به شهر خلاق تبدیل گردد که چهار شاخصه اجتماعی، فرهنگی، مالی و سیاسی را در این راستا داشته باشد.

رحیم صفوی تاکید نمود: تهران به واسطه حضور اقوام مختلف در بعد فرهنگی ظرفیت های بسیاری دارد که مشارکت فعال و خلاقانه همه اقوام و شهروندان در رابطه با شهر، زمینه ساز اقدامات بزرگی خواهد بود. بی تردید بدون مشارکت مردم شهر ساخته نمی گردد و این حس تعلق افراد به فضای شهری است که می تواند توسعه آن را به همراه داشته باشد. در حقیقت مردم باید مشارکت نمایند و پول بدهند تا شهر آباد گردد.

وی ادامه داد: از نظر من شهرداری باید بتواند از ظرفیت های علمی و استعدادهای شهروندان برای آبادانی و توسعه پایدار شهری بهره بگیرد. شهرداری باید در اموری که مردم در شهر دارند کوشش کند از ظرفیت فناوری های پیشرفت بهره بگیرد. در حوزه هایی همچون پسماند می توان با بهره گیری از فناوری های پیشرفته، هزینه ها را کاهش داد. در تهران باید قابلیت انعطاف مسئولان بالا برود چرا که همه سلایق و قومیت ها در تهران حضور دارند. باید آستانه تحمل را بالا ببریم و به خود حقوق شهروندی و دسترسی آزاد به اطلاعات و همچنین بهبود یکپارچگی ارکان مدیریت شهری کوشش کنیم.

وی تاکید نمود: در تهران شهرداری، آموزش و پرورش و بعضی سازمان های دیگر، هر یک منطقه بندی جداگانه ای دارند در حالی که باید این منطقه بندی ها بر هم منطبق باشد و مردم در هنگام بروز مشکل، با مراجعه به یک جا، کارهای خود را انجام دهند و این کار را شهردار تهران می تواند انجام دهد.

به گزارش وبلاگ زیبا، در ادامه این مراسم گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز گفت: فضاهای عمومی که متصل به امامزادگان هستند در حقیقت دارای ظرفیت های تاریخی، مذهبی و فرهنگی هستند و امامزادگان زینعلی و عینعلی نیز ظرفیت های مذهبی، فرهنگی، هویتی و طبیعی ارزشمندی دارد که از ویژگی های منحصر به فرد این محدوده قلمداد می گردد.

وی اضافه کرد: این امامزاده عرصه تلاقی ظرفیت های تاریخی، طبیعی، هویتی است و افرادی که رتبه های برتر را در این مسابقه کسب کردند، به این موارد توجه داشته اند. امیدواریم در ادامه کار نیز اقدامی ماندگار برای مردم تهران به یادگار گذاشته گردد که به ارتقای فضای فرهنگی تهران یاری بیشتری می نماید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "لزوم مشارکت مردم برای توسعه شهر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لزوم مشارکت مردم برای توسعه شهر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید